Розкрито характеристики недорогого Redmi Note 10

В Мережі розкрили характеристики недорогого Redmi Note 10
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки інсайдер в мережу потрапили всі технічні характеристики неанонсованого смартфона Redmi Note 10. За словами мережевих аналітиків, на світовому ринку новинка буде поширюватися під назвою Xiaomi Mi 10T Lite.

В Мережі розкрили характеристики недорогого Redmi Note 10
Нагадаємо, що дана модель ще кілька місяців тому була знайдена в базі даних TENAA. Однак тоді вдалося дізнатися лише те, що смартфон оснастять 6,5-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів. Зараз же джерелу вдалося з’ясувати, що працювати недорогий Redmi Note 10 буде на базі середнього чипу Qualcomm Snapdragon 750G. Також повідомляється, що ємність акумулятора моделі складе 4820 мАг. Зазначимо, що Redmi Note 8 отримав чип Qualcomm середнього класу (Snapdragon 665). Однак флагманська модель Redmi Note 8 Pro поставляється з SoC MediaTek G90T. Таким чином, серія Redmi Note 10, ймовірно, продовжить цю стратегію.

Що цікаво, в смартфона може вийти старша, Pro-версія, яка, за попередніми даними, буде працювати на базі MediaTek Dimensity. Очікується, що анонсувати обидві моделі компанія може вже в наступному місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.