Sony PlayStation 5 отримає неймовірні можливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, вже в середині листопада нинішнього року на території України, Європи, США та інших країн світу стартують офіційні продажі ігрової приставки Sony PlayStation 5, коштувати яка в звичайній повноцінної версії буде $ 499, хоча точний цінник звичайно ж відрізняється в залежності від конкретного регіону світу. Майбутня новинка абсолютно точно опиниться хітом продажів, навіть не дивлячись на свій вкрай спірний зовнішній вигляд і величезні розміри. Вона оснащена вкрай потужним технічним оснащенням, здатним забезпечувати продуктивність на рівні 10,28 терафлопс. Такий великий обчислювальної потужності гарантовано вистачить для абсолютно все, що тільки так і зовсім взагалі може прийти в голову.

За рахунок такої великої продуктивності дана приставка зможе забезпечувати запуск ігор в дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду і вище. Само собою, що це саме те, про що в даний час мріють багато людей, які проживають в різних куточках планети. На початковому етапі для PS5 виявиться доступно близько двох десятків різних відеоігор, але насправді грати стане можливим в набагато більше число таких. За офіційними даними від Sony, нова консоль абсолютно точно отримає підтримку сумісності з іграми для PlayStation 4, випущеними з моменту початку її продажів в листопаді 2013 року. Таким чином, майбутнім власникам нової консолі виявляться доступні понад дві тисячі різних відеоігор.

Платити за ці ігри, щоб грати в ліцензійні версії таких на Sony PlayStation 5, гарантовано не буде потрібно. Можна буде вставити диск з грою для PS4 в ігрову приставку PS5. Крім того, ліцензійні копії ігор в цифровий формат можна буде скачати з магазину PS Store, і вони також зможуть повноцінно працювати на ігровій приставці. Співробітники японської корпорації Sony зараз займаються тестуванням різних ігор для PlayStation 4 на новій PS5, щоб повністю переконатися в їх коректній роботі. Підтримка зворотної сумісності буде в новій приставці прямо з першого дня її продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На практиці все це означає, що така довгоочікувана багатьма людьми новинка, як Sony PlayStation 5, гарантовано зможе приємно порадувати всіх користувачів дуже великою продуктивністю, а також ще і можливістю запускати безліч раніше випущених для PS4 ігор. Оскільки необхідність в старій ігровій приставці минулого покоління різко відпаде, а кількість бажаючих від неї позбутися збільшиться багаторазово, ціни на неї впадуть так сильно, що багатьом буде простіше викинути PlayStation 4 в відкрите вікно, тому що продавати її за безцінь чи комусь захочеться , але і абсолютно ніякої користі від неї вже точно не опиниться. Як події розгортатимуться насправді стане зрозуміло вже зовсім скоро, так як до початку продажів PS5 залишилося менше двох місяців

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.