LG готує дуже незвичний пристрій с висувним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом LetsGoDigital, південнокорейський технологічний гігант подав заявку на патент на «електронний пристрій» в USPTO (Відомство з патентів і товарних знаків США) ще в 2019 році. Воно було схвалено раніше в цьому місяці, а також включає різні ескізи продукту. Дивлячись на ці зображення, можна побачити пристрій з первинною основою, яке включає всі компоненти, а також згорнутий дисплей. Гаджет має прямокутну форму.

Судячи з розміру, це має бути компактний і портативний пристрій, який може слугувати декільком цілям. Дисплей – це висувна OLED-панель, яка схожа на інноваційний телевізор Signature TV R. Кнопка живлення буде розташована на верхній частині гаджета. Хоча зображення показують, що користувач також може вручну витягнути дисплей при необхідності.

На даний момент незрозуміло, для якої мети насправді служить пристрій, оскільки зображення показують, що у нього дійсно є камера на одній з панелей, а дисплей можна використовувати для мультимедійних завдань. Ще одна цікава особливість – в пристрої є стилус, що може вказувати на те, що гаджет націлений на професіоналів в творчих областях. Крім того, при витягуванні дисплея співвідношення сторін зображення, що відображається змінюється відповідно до величини розгорнутого дисплея. Таким чином, користувачі можуть вибрати необхідну довжину дисплея. Можливо, LG розробляє планшет нового покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.