Представлено перший смарт-годинник з Android 10, 4 ГБ ОЗУ та поворотною камерою від SONY

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Kospet нарешті представила розумний годинник Kospet Prime 2, який наступником базової моделі, випущеної в вересні минулого року. Пристрій одержав унікальну поворотну камеру, багато пам’яті і великий акумулятор.

Годинники Kospet Prime 2 оснащений камерою з 13-мегапіксельним датчиком зображення Sony, який розташований на верхній частині корпусу. Камера може повертатися на 90 градусів і використовуватися не тільки для отримання знімків, але і для Селфі, відеодзвінків і розблокування по обличчю. Екран збільшився до 2,1 дюйма, при цьому роздільна здатність становить 480х480 пікселів. Годинники цієї серії побудовані на базі центрального процесора Mediatek Helio P22, який доповнюють 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті.

Є GPS, ГЛОНАСС, BeiDou, WiFi, Bluetooth 5.0, однак немає NFC. Компанія також додала, що годинник захищений від потрапляння крапель води. Це перший розумний годинник, який працює під управлінням операційної системи Android 10. Ємність акумулятора становить 1600 мАг. Ціна поки що не оголошена, подробиці будуть анонсовані 27 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.