Офіційно: розумні годинник Oppo Watch отримують функцію як у Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Oppo оголосила офіційно про свої наміри випустити розумні годинник Oppo Watch ECG на міжнародний ринок. 

Дебют відбудеться у четвер, 24 вересня. Як неважко здогадатися, Oppo Watch ECG є версію звичайної моделі Oppo Watch з підтримкою функції ЕКГ (електрокардіограма).

Відзначимо, що функція зняття ЕКГ очікувалася вже в оригінальних Oppo Watch. Наявність відповідного датчика було підтверджено кількома авторитетними інформаторами до анонса пристрою. Однак навіть в Китаї була випущена версія годинника без її підтримки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, проблема була в отриманні відповідних сертифікатів. Тепер крім анонсу міжнародного запуску Oppo Watch ECG, компанія також зазначила, що годинник пройшли сертифікацію як медичний виріб класу 2 у китайського регулятора. 

На відміну від китайської версії, в міжнародних Oppo Watch використовується не ColorOS Watch, а Wear OS від Google. Крім того, замість однокристальної системи Snapdragon Wear 2500, тут використовується Qualcomm Snapdragon 3100. Ще одна відмінність – в годиннику пропала підтримка eSIM. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.