Консолі PlayStation 5 закінчилися ще до початку продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні з’явилася інформація, що консолі PlayStation 5 закінчилися ще до початку продажів. Така інформація з’явилася на офіційному акаунті PlayStation в Твіттер, де йдеться про те, що була велика кількість попередньо замовлених консолей, і на даний момент, вони знаходяться в дефіциті.

За словами Sony, в найближчий час буде збільшено виробництво PS5. В Sony обіцяють, що в найближчий час, роздрібні продавці отримають чергові партії з консолями, а ближче до кінця року, вони будуть доступні у всіх можливих магазинах.

Нагадуємо, що 11 червня Sony презентували свою нову консоль PlayStation 5, яка буде доступна в Україні 19 листопада. На даний момент, відкрите попереднє замовлення цієї приставки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відомо, що PlayStation 5 All Digital Edition буде коштувати 399 доларів, версія з дисководом Blu-Ray Ultra HD продаватиметься за 499 доларів. В комплекті до консолі буде йти тільки один контролер DualSense. Придбати другий контролер можна буде за 69,99 доларів.

Пульт дистанційного керування можна буде придбати за 30 Євро, а підставку для вертикальної установки PlayStation 5 за 20 Євро. Бездротові навушники Pulse 3D будуть коштувати 180 доларів. Вартість укомплектовано PS5 складе 1000 євро, або ж 32 тис грн.

Будемо очікувати на початок продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.