Sony оголосили ціни на PlayStation 5

Сьогодні Sony оголосили ціни на PlayStation 5. Ціни були оприлюднені в кінці прямої трансляції PlayStation 5 сьогодні.

Консоль PlayStation наступного покоління буде доступна у двох версіях – All Digital Edition, яка продаватиметься за 399 доларів, та версія з дисководом Blu-Ray Ultra HD, яка продаватиметься за 499 доларів. PlayStation 5 Digital Edition коштує на 100 доларів дорожче, ніж Xbox Series S від Microsoft, але Series X, який має накопичувач і є потужнішим за свого брата, коштує 499 доларів.

Консолі PlayStation 5 від Sony мають однакові внутрішні елементи, незалежно від придбаної версії. PlayStation 5 буде доступною для попереднього замовлення у вибраних роздрібних магазинах завтра, згідно з даними Sony. Потім вона надійде у продаж 12 листопада в США, Канаді, Мексиці, Австралії, Новій Зеландії та Південній Кореї. Решта світу отримає її 19 листопада.

В кінці прямої трансляції також було показано кадри геймплею з майбутніх ігор, таких як Людина-павук: Майлз Моралес, Final Fantasy XVI, “Хогвартс Спадщина”, “Call of Duty Black Ops: Cold War” та багато інших ігор. У дописі в блозі на сайті PlayStation йдеться, що ціни на ігри від власних студій Sony становлять від 49,99 до 69,99 доларів для PS5.

Якщо ви придбаєте цифрове видання цих ігор для PS4, ви отримаєте безкоштовне оновлення для вашої консолі PS5. Ми всі знаємо, що PS5 буде поставлятися лише з одним контролером. Sony показала, що бездротовий контролер DualSense продається за 69,99 доларів США / 69,99 євро.

Захід завершився тизером до наступної гри God of War, яка стартує наступного року та буде розроблена студією Santa Monica від Sony.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.