Ґаджети

GoPro Hero 9 Black: 5K-відео, два екрани і змінні об’єктиви

Share

Компанія GoPro представила нову екшен-камеру Hero 9 Black. Вона отримала безліч важливих змін в порівнянні з попереднім поколінням. Серед ключових відмінностей: сенсор більшої роздільної здатності, можливість запису відео в 5K, повноцінний фронтальний дисплей і підтримка змінних об’єктивів.

GoPro Hero 9 Black отримала оновлений зовнішній вигляд. Виробник збільшив розмір кнопок включення і спуску затвора, щоб їх було ще зручніше натискати, а діагональ основного сенсорного LCD-дисплея зросла на 16%. Але головною зміною стала поява повноцінного 1,4-дюймового кольорового LCD-екрану на фронтальній панелі. З його допомогою можна повністю контролювати процес зйомки себе. 

У камері використовується повністю новий 23,6-мегапіксельний сенсор, що дозволяє записувати відео в форматі 5K 30 fps, 4K 60 fps або 1080p 240 fps. Фотографії робляться в роздільній здатності 20 Мп, а з 5K-роликів можна зберігати окремі кадри в роздільній здатності 14,7 Мп. Заявлена ​​ще більш ефективна стабілізація за рахунок комбінації функцій HyperSmooth 3.0 і відстеження рівня горизонту. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник анонсував кілька нових режимів, завдяки яким відобразити важливий момент стало ще простіше. Наприклад, HindSight дозволяє Hero 9 Black починати запис відео за 15 або 30 секунд до того, як користувач натиснув на кнопку спуску затвора. Схожим чином працює LiveBurst, але тільки записує 1,5 секунди до і після моменту створення фотографії. В результаті можна вибрати оптимальний кадр або ж зберегти весь секундний ролик цілком. З’явилася також відкладена зйомка фото або відео з максимальним значенням таймера до 24 годин. Наприклад, з вечора можна поставити камеру на штатив, щоб рано вранці вона самостійно зняла світанок – прокидатися для цього самому не доведеться. Заявлений також режим веб-камери з можливістю запису відео у форматі 1080p.

У новій моделі встановлено акумулятор ємністю 1720 мАг, і виробник запевняє, що час автономної роботи зросла на 30% в порівнянні з минулим поколінням.

Важливим нововведенням Hero 9 Black стала підтримка змінних об’єктивів. Поки представили тільки один – Max Lens Mod. За запевненням виробника, він забезпечує поліпшену стабілізацію і більш широкий кут огляду.

Крім того, новинка підтримує різні модулі, серед яких потужний спалах, окремий мікрофон і фронтальний дводюймовий дисплей для перегляду зроблених фото і відео. Сама ж камера захищена від води і витримує занурення на глибину до 10 метрів. 

GoPro Hero 9 Black з сьогоднішнього дня можна придбати на офіційному сайті виробника за ціною $ 449,99. Також в продаж надійшли зовнішні мікрофон і дисплей з цінником в $ 79,99 кожен. Об’єктив Max Lens Mod очікується в жовтні за ціною $ 99,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    MacBook Pro 16 проти MacBook Pro 14: важливі відмінності

    MacBook зазвичай вважаються одними з найкращих ноутбуків, які можна купити за гроші, завдяки поєднанню продуктивності…

    04.05.2024

    Кільця Сатурна зникають: скільки їм залишилось

    Зникнення внутрішніх кілець Сатурна обговорюють із 1980-х років. Відомо, що вони руйнуються у верхніх шарах…

    04.05.2024

    Samsung відкликала прошивку One UI 6.1 для Galaxy S22 через серйозну проблему

    Компанія Samsung почала випуск оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI для серії…

    04.05.2024

    Nokia відродила культовий телефон Nokia 3210 з підтримкою 4G і кольоровим екраном

    Компанія HMD Global, що випускає гаджети під брендом Nokia, перевипустила культовий Nokia 3210, що вперше…

    04.05.2024

    Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

    Xiaomi, відома технологічна компанія, ймовірно, завершила випуск своїх основних смартфонів цього року і тепер, як…

    04.05.2024

    SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

    Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам'яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних…

    04.05.2024