Apple Watch будуть поставлятися без стандартного адаптера живлення Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні цієї осені ходило безліч чуток про те, що Apple випустить свої наступні iPhone без адаптера живлення.

Невідомо, чи торкнеться це нововведення нової серії iPhone, проте вже зараз Apple подала досить ясний знак: всі моделі Apple Watch, включаючи нову Series 6, продаються без традиційного USB-адаптера живлення 5 Вт в коробці. Якщо він буде потрібен, Apple, як і раніше, з радістю, продасть вам його за 19 доларів приблизно 540 гривень. Годинники і раніше поставляються з кабелем з магнітним кріпленням. Але без адаптера. За логікою Apple, якщо користувач купив iPhone або Apple Watch в останнє десятиліття або близько того, у нього вже повинен бути адаптер живлення.

Apple заявила під час своєї презентації, що видалення адаптера живлення зі стандартного комплекту, допоможе їй досягти цілей в області екологічної стійкості. Різке скорочення кількості вироблених адаптерів живлення може справити позитивний вплив на навколишнє середовище.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але маркетинг говорить про зразкову ціну подібного адаптера в 19 доларів. А це додаткові гроші, які надійдуть в кишені Apple. З огляду на прогнози про випуск кількох десятків мільйонів пристроїв серії iPhone 12, ці мільйони можна спокійно помножити на 19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.