Sony скасувала виробництво PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від таких надійних мережевих інформаторів, як Bloomberg і Nikkei, надійшли відомості про те, що даний виробник електроніки вирішив піти на крок, якого навряд чи хтось очікував. 

Справа в тому, що Sony була змушена в значній мірі скоротити виробництво PS5, зробивши це вимушено. Причина виявилася максимально проста, тому що при виробництві процесорів AMD для PlayStation 5 спостерігається вкрай високий відсоток браку кристалів. Через це японській корпорації просто не вистачає чіпів для установки в усі свої екземпляри приставки, в зв’язку з чим їй і довелося уповільнити виробництво, адже комплектуючих для складання ігрової приставки просто не вистачає.

Повідомляється, що компанія Sony побачила сенс в тому, щоб скоротити виробництво консолі PlayStation 5 до березня 2021 року на цілих 4 млн пристроїв, тобто неймовірно сильно. На практиці все це означає, що даний виробник електроніки потрапив в дуже неприємну ситуацію, при якій його фірмова консоль виявиться в сильному дефіциті, і нічого вдіяти з цим бренд попросту не зможе, так як необхідного числа комплектуючих у нього просто немає. 

За попередніми даними, коли PS5 надійде в продаж, коштувати вона буде близько $ 500. Це, безумовно, дуже багато, тому багатьом людям новинка може виявитися не по кишені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.