Xiaomi Mi Band 5 отримав нову довгоочікувану функцію

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 є неймовірно просунутим настільки, наскільки це тільки може бути відносно його вартості. 

За скромну за сучасними мірками суму грошей, покупець отримує електронний пристрій, здатний похвалитися 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, надміцним корпусом з полікарбонату із захистом від води і пилу по стандарту IP68, а разом з тим, крім того, цілу масу інших особливостей, в тому числі акумуляторну батарею ємністю 125 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки. Фітнес-браслет є вкрай просунутим за сукупністю якостей, в зв’язку з чим дуже широке коло людей його вже собі купив, а багато гарантовано куплять.

Як стало відомо, вже незабаром в продаж надійде повноцінна версія трекера з чіпом NFC, яка буде доступна в Україні, Росії, Європі, і деяких інших країнах світу. Вона вийде на ринок вже в першому кварталі 2020 року, а коштувати буде, за попередніми даними 1500 гривень. 

Дана модифікація Xiaomi Mi Band 5 отримає підтримку платіжної системи Mi Pay, завдяки чому всі користувачі зможуть за допомогою цього фітнес-трекера оплачувати покупки в магазинах, послуги в закладах, а разом з тим, крім того, платити за проїзд в громадському транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.