Випуск яскравої лінійки смартфонів Vivo V20 офіційно підтверджено

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo планує незабаром запустити серію Vivo V20. З чуток, лінійка включає три моделі, такі як Vivo V20 SE, Vivo V20 і Vivo 20 Pro. Схоже, що смартфон Vivo V20 SE дебютує першим, оскільки малайзійський підрозділ бренду почав анонсувати появу пристрою. Китайська фірма випустила два промо-плаката, що підтверджують появу смартфона Vivo V20 SE. Офіційні тизери говорять тільки про те, що пристрій скоро з’явиться, і, ймовірно, натякають, що телефон буде продаватися в яскравих кольорах. Крім того, очікується, що новинка стане найдешевшим телефоном у серії Vivo V20.

Vivo V20 SE недавно був помічений в базі даних Geekbench. З’ясувалося, що в телефоні використовується чіпсет Snapdragon 665, 8 ГБ оперативної пам’яті і Android 10. В ході сертифікації CQC також було виявлено, що він може поставлятися зі швидким зарядним пристроєм на 33 Вт. Інші деталі V20 SE залишаються в секреті.

Недавній звіт показав рендери смартфона Vivo V20. Витік натякає на те, що телефон буде оснащений дисплеєм з двома отворами і системою з трьома камерами на задній панелі. Очікується, що смартфон надійде в продаж в декількох кольорових варіантах: сірий і синьо-рожевий градієнт. Інформації про його характеристики поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.