Sony змінила терміни виходу PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приставка нового покоління від Sony в першу чергу буде випущена для американського ринку. Про зміни терміни виходу консолі повідомляє видання GamesRadar + з посиланням на матеріали компанії.

Журналісти видання звернули увагу, що на різних регіональних сайтах PlayStation терміни виходу консолі представлені по-різному. Зокрема, на американському сайті приставки повідомляється, що PS5 вийде в святковий період 2020 року (Launches Holiday 2020). Раніше така ж інформація про дату виходу була представлена ​​на сайті продукту в Великобританії, проте недавно Sony виправила сторінку, повідомивши, що PS5 з’явиться в кінці 2020 року.

Виходячи з цього, журналісти зробили висновок, що консоль в першу чергу з’явиться в продажу на американському ринку – в США і Канаді. Для інших регіонів приставка буде доступна ближче до кінця 2020 року. Для порівняння, на українському сайті PlayStation 5 повідомляється, що «Запуск запланований на святковий сезон 2020 р.».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами фахівців, ранній вихід консолі для Північної Америки підтверджує віддалений трейлер Call of Duty: Black Ops Cold War. У ролику повідомлялося, що споживачі з США і Канади зможуть придбати приставку нового покоління раніше решти світу. Через деякий час трейлер був видалений з каналу PlayStation на YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.