Розкрито ціна флагманської консолі нового покоління Xbox Series X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Microsoft анонсувала свою другу консоль нового покоління – Xbox Series S. Пристрій буде продаватися за ціною 299 доларів, а його головною фішкою стане підтримка технології трасування променів. І нібито у відповідь на цей анонс Microsoft, в мережі була розкрита ціна іншого девайса компанії – повноцінної флагманської приставки Xbox Series X.

Так, зі слів інтернет-інсайдерів, якіе передало видання Windows Central, анонсована в кінці 2019 року консоль Microsoft буде продаватися за ціною в 499 доларів. При цьому, судячи з даних все тих же джерел, користувачі зможуть придбати консоль та в рамках програми Xbox All Access. За її умовами, гравці отримують доступ до бази ігор, а також саму консоль в розстрочку на 24 місяці. В такому випадку, покупці будуть повинні віддавати за новинку по 35 доларів в місяць.

Нагадаємо, що сама Microsoft не робила ніяких офіційних заяв щодо дати релізу як Xbox Series X, так і Xbox Series S. Але, згідно з інформацією, отриманою від авторитетних інтернет-джерел, старт продажів приставок нового покоління відбудеться вже 10 листопада 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.