Microsoft готує «преміальний» ноутбук за 500 доларів, але із одним недоліком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що ноутбуки Microsoft Surface не продаються офіційно на багатьох ринках, вони завоювали певну популярність. Однак проблема таких ноутбуків не тільки в їх обмеженою доступності, але в і цінах на більшість моделей.

Як повідомляє джерело, успіх недорогий моделі Surface Go підштовхнув Microsoft до створення ще одного далеко не найдорожчого мобільного ПК. Його ім’я поки невідомо, але кодову назву є – Sparti.

Відповідно до джерела, цей ноутбук отримає дисплей діагоналлю 12,5 дюйма, процесор Intel Core i5 десятого покоління, 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач об’ємом 64 ГБ, при цьому коштувати ноутбук буде 500-600 доларів. В даному випадку є лише велике питання щодо крихітного накопичувача – такий обсяг мало того, що недостатній, так ще й є припущення, що це буде не SSD, а флеш-пам’ять eMMC, а вона повільна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело додає, що ноутбук нібито не буде компромісним з точки зору матеріалів корпусу і якості збірки. Якщо Microsoft запропонує таку модель, вона цілком може стати досить популярною – у тій же Apple нічого в цій ціновій категорії поки немає.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.