Розкрито дизайн і ціна конкурентів AirPods Pro від Huawei

Вже зовсім скоро, 10 вересня, очікується новий захід Huawei, на якому компанія покаже безліч різних новинок. У числі іншого, від китайського ТехноГігант очікують і анонса нових бездротових навушників FreeBuds Pro, які повинні стати конкурентами для флагманських AirPods Pro. До слова, дизайн саме цих китайських навушників, на пару з ціною, і була розкрита в мережі.

Так, згідно з опублікованими інтернет-інсайдерами даними, працювати навушники будуть на базі фірмового процесора для портативних пристроїв Huawei – Kirin A1 (раніше його вже використовували при створенні Huawei FreeBuds 3). Також новинка буде підтримувати бездротової інтерфейс Bluetooth 5.2, оснащуватися відразу трьома мікрофона і мати батареї по 52,5 мАг в кожному навушнику. Виглядати пристрої будуть наступним чином (на вибір буде матися три кольори: білий, чорний і сріблястий):

Крім інформації про “залізо” FreeBuds Pro і їх зовнішнього вигляду, джерело також повідомило, що в продаж навушники надійдуть на початку жовтня, а їх ціна буде знаходитися на рівні 150 євро або трохи більше 4 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.