Як Apple Watch, але за €100: деталі презентації смарт-годинника Honor Watch ES

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд компанії Huawei тільки що представив свій перший розумний годинник з прямокутним екраном – Honor Watch ES. Фактично це копія Huawei Watch Fit, причому без особливих відмінностей. Тут такий же екран AMOLED діагоналлю 1,64 дюйма з роздільною здатністю 456 х 260 пікселів, для якого є понад 200 макетів циферблатів, включаючи створені відомими дизайнерами. При цьому циферблатів для AlwaysOn Display лише шість.

Пристрій має захист від води, з ним можна плавати. Фірмовий додаток для тренувань пропонує 44 анімовані вправи. Реалізована підтримка 95 видів спортивної активності. Також тут є автоматичне визначення початку тренування, але це працює лише з певними типами навантажень. Годинник отримав датчик пульсу, він здатен відстежувати рівень насичення киснем крові, рівень стресу, стежити за сном, а для жінок передбачено додатки Cycle Tracking для моніторингу за менструальним циклом. Заявлена виробником автономність становить 10 днів.

Новинка доступна в трьох кольорах: чорному, білому і рожевому. Тобто м’ятний і помаранчевий, які доступні для моделі Huawei, тут відсутні. Ціна Honor Watch ES – 100. У продажі гаджет з’явиться 7 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.