Компанія Xiaomi анонсувала спортивні навушники з кістковою провідністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На краудвандинговому майданчику Xiaomi Youpin з’явилася спортивна бездротова Bluetooth-гарнітура AfterShokz OpenMove (OpenMove AS660). Особливість пристрою в передачі через кісткову провідність. Це запобігає пошкодженню барабанної перетинки при гучному звучанні і установці навушників у вухо, а також звільняє вушні канали, дозволяючи чути навколишні звуки.

Принципи кісткової провідності припускають носіння навушників на скроневої області. Технологія дозволяє передати звук за допомогою вібрацій, минаючи барабанну перетинку.

Навушники AfterShokz OpenMove позиціонується, як аксесуар для занять спортом. Принципи роботи новинки дають можливість користуватися пристроєм під час групових занять. Корпус пристрою має захист від водяних бризок і поту, що підтверджує сертифікат IP55. Іншими словами, модель підходить для занять на відкритому повітрі і в приміщенні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За винятком передової технології передачі звуку, це стандартна Bluetooth-гарнітура. Для сполучення зі смартфоном використовується підключення Bluetooth 5.0. Ємності встановленого акумулятора вистачає на 6 годин роботи, а для зарядки використовується інтерфейс USB Type-C, що гарантує високу швидкість зарядки. Виробник встановлює мікрофони з шумозаглушенням, тому гарнітура підходить для голосового та відео спілкування.

Бездротова гарнітура AfterShokz OpenMove з кістковою провідністю звуку вже надійшла в продаж в Китаї за ціною близько $ 87,5 або ≈ ₴ 2 415.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.