Створено інтерактивну фітнес-студію з цифровими гантелями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія JAXJOX завдяки своїм фахівцям розробила інтерактивну домашню фітнес-студію з цифровими гантелями.

Вона складається з 43-дюймового телевізора з сенсорним дисплеєм, ролика Foam Roller Connect 2.0, а також двох нових продуктів – Dumbbell Connect і Pushup Connect. Ціна набору – 2200 доларів.


Dumbbell Connect – це цифровий набір гантелей з регульованою вагою від 3,6 до 22,6 кг. Як і у випадку з «розумною» гирею, користувач через РК-дисплей або через додаток повідомляє необхідну йому вагу, і система набирає його на фізичній рукояті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами розробників, це стало можливим, завдяки «телескопічному валу», який захоплює обрані диски рухом двигуна. Крім того, гантель оснащена керованим ШІ гіроскопом і акселерометром для відстеження кількості повторень і сетів.


Наступний пристрій – Pushup Connect. Він являє собою вигнуту пластину для віджимань зі світлодіодним дисплеєм в середині і чотирма отворами з кожної сторони. Також в ній передбачені дві рухливі ручки, які вставляються в отвори з обох сторін. Атлет зможе перемикатися між вузькими і широкими захопленнями, щоб краще розподіляти навантаження на різні групи м’язів. Pushup Connect також синхронізується з додатком.

У той час як для кожного компонента-тренажера студії необхідна підписка і запит через додаток, повна версія Interactive Studio пропонує користувачам більше функціональне членство в JAXJOX Studio: сімейні заняття до шести осіб, необмежену кількість сесій і індивідуальні рекомендації по тренуваннях.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.