Samsung презентує ноутбук Galaxy Book Flex 5G з новим процесором Intel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька годин тому Intel анонсувала свої чіпсети 11-го покоління Tiger Laker. Слідом за цим OEM-партнери також представили свої ноутбуки з новими процесорами. Одним з таких нових ноутбуків є Samsung Galaxy Book Flex 5G, комерційна назва пристрою була зареєстрована ще в минулому місяці, а напочатку цього тижня стався витік відеореклами новинки.

На відміну від оригінального Galaxy Book Flex, нова модель 5G, схоже, не оснащена дисплеєм QLED. У прес-релізі Samsung просто згадує, що ноутбук оснащений 13,3-дюймовим сенсорним екраном FHD (1920 x 108 пікселів). У будь-якому випадку, він як і раніше обладнаний з інтегрованим стилусом S Pen.

Він оснащений процесором Intel Core i5 / i7 11-го покоління в поєднанні з оперативною пам’яттю LPDDR4x об’ємом до 16 ГБ і накопичувачем NVMe об’ємом до 512 ГБ. У той час як за графіку відповідає нова відеокарта Intel Iris Xe. Що стосується програмного забезпечення, різні конфігурації цієї моделі будуть працювати під управлінням як Windows 10 Home, так і Windows 10 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.