Apple може залишити нас без Apple Watch Series 6 у вересні

Apple за традицією анонсує нові моделі iPhone і Apple Watch на вересневому заході, але в цьому році може все змінитися. Є велика ймовірність, що захід в цьому місяці не пройде в звичному ключі.

Презентація нових iPhone, швидше за все, пройде в онлайн-форматі, як це було у випадку з WWDC. Також є ймовірність, що Apple відмовиться навіть від такого анонса і просто розповість про новинки на своєму сайті.

Минулого місяця блогер Джон Проссер заявив, що нові моделі Apple Watch і iPad будуть анонсовані на другому тижні вересня без будь-яких спеціальних заходів, а в жовтні пройде онлайн-івент, на якому представлять оновлений модельний ряд iPhone. Ще один постачальник численних витоків L0vetodream сьогодні повідомив, що в цьому місяці не варто чекати анонса Apple Watch.

Цей інсайдер опублікував точні технічні характеристики деяких продуктів Apple, а також передбачив дату запуску iPhone SE і iPad Pro, назва macOS Big Sur, функцію відстеження миття рук в watchOS 7 і багато іншого.

Твіт від L0vetodream підтверджує інформацію від японського блогу Mac Otakara про те, що Apple планує представити iPhone 12 і Apple Watch Series 6 у другій половині жовтня. Якщо ці витоку виявляться вірні, вересень буде дуже нудний без гучних анонсів купертіновців. Можливо, Apple заповнить прогалини презентацією інших продуктів на своєму сайті. Потенційними кандидатами можуть стати оновлений iPad Air з «безрамковим» екраном, компактний HomePod, накладні навушники Apple, AirTags і новий Apple TV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.