Samsung представила три нових продукти: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung в ході онлайн-заходу Life Unstoppable представила три нові ґаджети. Що цікаво, анонс новинок проходив в той самий час, що і віртуальна виставка IFA, яка цьогоріч теж проходила в онлайн-режимі через всесвітню пандемію коронавірусу. Проте, на жаль, компанія не надала докладної інформації щодо нових продуктів.

Що показали, і відомі характеристики

Samsung Galaxy A42 5G 

Смартфон відноситься до середнього рівня. Апарат оснащений Super AMOLED-дисплеэм з діагоналлю 6,6 “. Модуль камери наз тиловоъ сторони отримав чотири об’єктиви, однак їх роздільна здатність не відома. Пристрій почнуть продавати ближче до кінця поточного року. Вартість поки невідомо, проте підтверджено наявність чорного забарвлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Tab A7

Другим продуктом, який показала компанія виявився бюджетний планшет Galaxy Tab A7 він оснащений дисплеєм з діагоналлю 10,4 “, крім того, він отримав чотири динаміки Dolby Atmos, симетричну лицьову панель і стильний металевий корпус. Ґаджет надійде в продажу в декількох забарвленнях: в сріблястому, в золотому, і сірому. Бренд також продемонстрував новий освітній додаток Samsung Kids, завдяки якому планшет буде особливо корисний дітям.

Samsung Wireless Charger Trio

Третім продуктом, який представила компанія стала – станція бездротової зарядки, вона здатна заряджати кілька пристроїв, а точніше: три. Панель станції має достатні габарити, щоб розмістити тут ґаджети для зарядки без «гри в тетріс». Wireless Charger Trio підтримує стандарт Qi, тому обладнання підходить для зарядки пристроїв інших брендів. Станція скоро з’явиться у продажу за ціною € 99 або ≈ ₴ 3 239.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.