Samsung випустила бюджетний 5G-смартфон, недорогий планшет і фітнес-трекер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представивши всі флагманські пристрої, Samsung анонсувала декілька більш доступних моделей. Серед новинок – найдоступніший 5G-смартфон компанії, мультимедійний планшет, фітнес-трекер з кольоровим екраном і універсальна станція бездротової зарядки. 

Samsung Galaxy A42 Samsung Galaxy A42

Galaxy A42 повинен стати найдоступнішим смартфоном компанії з підтримкою мереж п’ятого покоління. Він отримав 6,6-дюймовий дисплей Super AMOLED з каплевидним вирізом під фронтальну камеру, підекранний сканер відбитків і квадрокамеру з основним сенсором на 48 Мп. Це вся доступна офіційна інформація про пристрій, але раніше в витоках також повідомлялося про процесор Snapdragon 690 і акумулятор ємністю 5000 мАг.

Samsung Galaxy Tab A7

Планшет Galaxy Tab A7 оснащується 10,4-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 2000×1200 пікселів. У ньому встановлені неоголошений восьмиядерний процесор з максимальною частотою 2 ГГц, 3 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 32 або 64 ГБ, акумулятор на 7040 мАг і чотири динаміки для об’ємного звучання, є підтримка карт microSD. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Fit2 Samsung Galaxy Fit2

Galaxy Fit 2 – новий фітнес-трекер Samsung, оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з вигнутим 3D-склом, датчиком серцевого ритму і акумулятором ємністю 159 мАг. За запевненням виробника, він здатний пропрацювати без підзарядки від 15 до 21 дня в залежності від сценарію використання.

Samsung Wireless Charging Trio

Для володарів найрізноманітніших мобільних гаджетів Samsung представила універсальну станцію бездротової зарядки Wireless Charging Trio. Вона дозволяє одночасно заряджати до трьох пристроїв з підтримкою стандарту Qi, а в правій частині розташовується спеціальне кругле поглиблення під смарт-годинник. Станція випускається в чорному і білому кольорах.

Ціни і терміни надходження всіх пристроїв в продаж будуть оголошені пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.