Оголошена дата презентації ігрового ноутбука та двох смарт-годинників Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх декількох тижнів компанія Honor активно публікувала всілякі анонси та тизери свого нового ігрового ноутбука Hunter. Сьогодні з’явився інсайд, що презентація відбудеться 16 вересня, в ході якої буде також представлена ​​пара смарт-годинників. Ігрові ноутбуки будуть продаватися в рамках серії Hunter. В даний час бренд продає роутери тільки цієї серії. Але ми можемо очікувати зростання асортименту товарів в найближчі місяці.

Компанія ще не оголосила дату запуску цих ноутбуків. Але, як повідомляє авторитетний інсайдер з Китаю, на своїй сторінці в соц. мережі Weibo, вони будуть офіційно представлені 16 вересня. За його словами, на тому ж заході бренд анонсує двоє смарт-годинника. Один з гаджетів нагадує Huawei Watch Fit.

Якщо говорити про особливості, ігрові ноутбуки Honor Hunter абсолютно точно будуть обладнані процесорами Intel. Інсайд навіть продемонстрував, що його дизайн натхненний суперкарами. Кілька днів тому Лао Мін (він же Glory Bear), віце-президент бренду, також повідомив, що ігрові моделі обладнані RGB-підсвічуванням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.