Lenovo представила новий ультрабук і ноутбук-трансформер Yoga

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo представила два нових пристрої в лінійці Yoga – Yoga 9i і Yoga Slim 9i. Перше – це апарат «2-в-1», а другий – ультратонкий ноутбук.

4K-екран у Yoga 9i займає 90,5% поверхні передньої панелі. Пристрій поставляється зі стилусом. Yoga 9i можна користуватися і як звичайним ноутбуком, і як планшетом. Lenovo розповіла, що пристрій отримає процесори Intel останнього покоління. Швидше за все, мова йде про чіп 11 покоління (Tiger Lake).

Yoga 9i зможе працювати автономно до 18 годин, а також оснащений технологією швидкої зарядки. Ноутбук підтримує Wi-Fi 6, а це означає в чотири рази швидше мережеве з’єднання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ноутбуці Yoga Slim 9i упор робиться на витончений дизайн корпусу. Його товщина становить 13,9 мм, а важить він трохи більше кілограма. У ноутбука є особлива кнопка для включення апаратної захисту. Вона вимикає веб-камеру, тому можна не боятися стеження.

Мінімальна вартість 14-дюймової версії Yoga 9i становить 1899 євро. Yoga 9i в форматі трансформера оцінена з 1799 євро за мінімальну версію для модифікації з корпусом зі штучної шкіри.

Lenovo Yoga Slim 9i

15-дюймова модель в корпусі з металу буде коштувати від 1999 євро. Ціни на Yoga Slim 9i починаються з 1299 євро. Продажі стартують 26 жовтня 2020 р.

Lenovo Yoga 9i (14 дюймів) з опціональним корпусом в штучній шкірі

Lenovo Yoga 9i (15 дюймів) в корпусі з металевим покриттям

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.