Sony почала збирати попередні замовлення на PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в мережі з’явилися дані про те, що цей вкрай великий і відомий виробник електроніки нарешті пішов на довгоочікуваний крок. На території США і Японії, де PlayStation 5 повинна надійти в першу чергу, почали офіційно збирати попередні замовлення на новинку. За рахунок цього вже зараз покупці можуть забронювати консоль, щоб в майбутньому стати її власником в числі найперших.

Щоб оформити попереднє замовлення на PS5 необхідно відвідати спеціальну сторінку, після чого увійти в профіль з використанням свого облікового запису PSN ID, після чого почекати якийсь час. Потім, після цього, японська корпорація Sony відбере випадковим чином кілька тисяч або десятків тисяч чоловік, які зможуть попередньо замовити новинку. Для цього буде потрібно в повній мірі сплатити її вартість, але скільки конкретно вона буде коштувати – невідомо. За наявними зараз даними, бажаючим зробити покупку даного електронного пристрою викласти за нього потрібно буде $ 500 (майже 14000 гривень), тобто обійдеться вона у вкрай велику грошову суму.

Офіційні продажі Sony PlayStation 5 почнуться вже в листопаді 2020 року, тобто чекати залишилося недовго. На території України новинка також виявиться доступна для покупки, але вже по відчутно вищою ціною. За попередньою інформацією, коштувати вона буде близько $ 610 (майже 17000 гривень). При такій високій вартості, звичайно, далеко не всі зможуть дозволити собі покупку PS5, адже за такі гроші можна зібрати повноцінний ігровий комп’ютер, нехай звичайно ж і не такий продуктивний, який є ігрова приставка наступного покоління, під силу якої забезпечувати запуск ігор в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.