Незвичайний розумний годинник Amazfit X продається зі знижкою в 50%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поставки нового годинника Amazfit X почнуться в жовтні 2020 року, а поки їх можна придбати зі знижкою в 50% за попереднім замовленням. Коштує новинка всього 144 долара, а збір коштів на Xiaomi Youpin вже б’є всі можливі рекорди.

Смарт-годинник Amazfit X укомплектовані AMOLED-екраном на 2,07 дюйма з щільністю в 326 пікселів. Розробники стверджують, що на створення дисплея знадобилося більше року і мільйони доларів. Для виготовлення екрана було використано 6 стадій гарячого кування скла 3D при максимальній температурі, що досягає 700 градусів.

Новинка оснащена датчиком для контролю серцевих скорочень, пульсоксиметром і акумулятором на 205 мАг. Годинники отримали захист від води і сучасні технології, серед яких ГЛОНАСС, GPS і Bluetooth 5.0 LE. У них передбачено 9 спортивних режимів і опція контролю сну. Без підзарядки за умови семиденного відстеження пульсу девайс може працювати до 7 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб запустити Amazfit X в виробництво навесні на Indiegogo був оголошений збір коштів. Тоді розробники отримали близько 2 мільйонів доларів. Тепер Xiaomi з цією ж метою надала Huami платформу Youpin. За першу добу на ній вдалося зібрати майже 500 000 доларів, що на 300% заявленої суми. Ці «розумні» годинник користуються величезною популярністю на стадії попереднього замовлення.

Експерти пояснюють цю тенденцію не тільки інтересом до нового продукту, але і знижкою в 50%, що діє на даний момент. Вона дозволяє купити новинку за все за 144 долари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.