Lenovo представила оновлені ноутбуки легендарної бізнес-лінійки ThinkPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo оголосила про вихід на український ринок нових моделей легендарної бізнес-лінійки — ThinkPad T14, T14s та T15. Новинки обладнані спеціальними клавішами для керування викликами, режимом очікування Modern Standby та можливістю запуску за допомогою голосової команди Wake on Voice.

Для роботи потрібен надійний технічний помічник? Лінійка ThinkPad втілює поєднання лаконічного дизайну з потужністю та надійністю, випробуваною часом. Усі пристрої лінійки проходять тестування за 12 військовими стандартами MIL-STD-810G та понад 200 внутрішніх перевірок. Океанські глибини, висоти Евересту та безмежність космосу — пристрої ThinkPad підтвердили свою стабільну роботу за будь-яких умов.

Швидше, ефективніше, безпечніше

Новинки ThinkPad T14, ThinkPad T14s та ThinkPad T15 обладнані технологіями, які допомагають максимально ефективно використовувати робочий час. Поки ноутбук «прокидається», проходить натхнення? Режим очікування Modern Standby забезпечує миттєве «пробудження» системи й менше, ніж за 1,5 секунди, пристрій вже підключений до мережі та готовий продовжувати роботу. Ноутбук із відкритою кришкою можна активувати голосом завдяки функції Wake on Voice. Спеціальні функціональні клавіші F9-F11 дозволяють одним натисканням розпочати або закінчити конференц-дзвінок. Усі пристрої працюють на базі ОС Windows 10 Pro, тож вони відповідають бізнес-запитам користувачів одразу “з коробки”. Збоку ноутбуки обладнані зручним підключенням для док-станції, яка дозволяє легко приєднати монітор, аудіосистему чи інші аксесуари.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасних умовах інформація є чи не найціннішим ресурсом, тож захищеність пристрою — один із основних критеріїв вибору бізнес-ноутбука. Новинки обладнані рішенням ThinkShield, яке поєднує апаратні та програмні засоби безпеки. Опціональна технологія PrivacyGuard дозволяє зменшити кут огляду екрану та гарантує, що інформація на дисплеї буде доступна лише власнику.

Шторка конфіденційності ThinkShutter дозволяє прикрити камеру, коли нею не користуються, гарантуючи приватність власника. Вбудований сканер відбитка пальця забезпечує захищеність пристрою та миттєву автентифікацію користувача.

Легендарна клавіатура лінійки ThinkPad із виїмками гарантує зручний “сліпий” набір. Підсвітка клавіш, якою оснащені новинки серії ThinkPad, дозволяє комфортно закінчити справи ввечері. Користувачі можуть не переживати, якщо випадково проллють рідину на ноутбук, адже клавіатура пристрою стійка до вологи.1 Потрібно багато працювати з числами? Клавіатура ThinkPad T15 обладнана окремим цифровим блоком для зручності введення.

Жодних обмежень, лише можливості

На українському ринку ThinkPad T14 представлений у широкому виборі конфігурацій, щоб кожен міг обрати пристрій відповідно до потреб. Для тих, хто працює з вимогливими програмами та звик до мультизадачності, ноутбук доступний із процесором Intel® Core™ i7 10-го покоління або  AMD Ryzen™ 7 Pro 4-го покоління, 16 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем місткістю 1 ТБ (у максимальній конфігурації).

ThinkPad T14 обладнано 14-дюймовим дисплеєм на базі WVA-матриці з роздільною здатністю Ultra HD (3840×2160 пікселів) та яскравістю до 500 ніт, що забезпечить комфортну роботу та захопливе дозвілля. Потрібно ще більше можливостей? Користувачі можуть обрати модель із сенсорним дисплеєм та роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів). Два стереодинаміки з підтримкою технології Dolby Audio™ відтворюватимуть аудіофайли з ефектом присутності, що надихатиме на перегляд улюблених фільмів та прослуховування пісень знову і знову.

Користувач зможе працювати з новинкою протягом усього робочого дня, не турбуючись про підзарядку. ThinkPad T14 працює до 11,5 годин на одному заряді та може відновлювати енергію від 0 до 80% всього за годину завдяки функції Rapid Charge.3 Турботи про доступ до мережі не заважатимуть продуктивності. Новітній стандарт бездротового зв’язку Wi-Fi 6 забезпечить швидке, надійне та безпечне підключення навіть до завантажених мереж. Підтримка карт LTE-A WWAN (опціонально) надасть доступ до інтернету всюди, де є стільниковий зв’язок.

Потужність у тонкому корпусі

Новий ThinkPad T14s поєднує потужність та компактність. Для швидкого відгуку всіх програм пристрій оснащено продуктивними процесорами Intel® Core™ i7 10-го покоління або AMD Ryzen™ 7 Pro та оперативною пам’яттю об’ємом до 16 ГБ. Накопичувач місткістю до 1 ТБ збереже всі цінні моменти та забезпечить швидкий доступ до них будь-де. Модель оснащено 14-дюймовим WVA-дисплеєм із роздільною здатністю Ultra HD (3840×2160 пікселів), антибліковим покриттям та яскравістю до 500 ніт для комфортної роботи навіть при яскравому освітленні (у максимальній конфігурації).

Часто бувають відрядження? Вага ThinkPad T14s — лише 1,35 кг, а завдяки компактним розмірам пристрій поміститься в будь-яку дорожню сумку чи рюкзак. Для робочого дня поза домом чи офісом не доведеться брати з собою зарядний пристрій та шукати розетку, адже ноутбук здатний працювати понад половину доби (до 14,3 годин) в автономному режимі.3 Підтримка найновішого стандарту WiFi 6 забезпечить швидкий та стабільний доступ до мережі. Якщо терміново потрібно надіслати робочого листа, а WiFi недоступний, допоможе підтримка LTE-A WWAN зв’язку.

Великий екран для нових досягнень

Потрібен більший дисплей для зручної роботи з великими обсягами даних? ThinkPad T15 обладнаний 15,6-дюймовим екраном із роздільною здатністю Ultra HD (3840×2160 пікселів) та підтримкою розширеного динамічного діапазону HDR 400 у максимальній конфігурації для чіткого відтворення найменших деталей.

Процесор Intel® Core™ i7 10-го покоління та до 16 ГБ оперативної пам’яті гарантуватимуть комфортну роботу з ресурсомісткими застосунками. Найбільш вимогливі користувачі зможуть обрати ThinkPad T15 із дискретним графічним адаптером NVIDIA GeForce MX330 для запуску «найважчих» програм та ігор, якщо потрібно відволіктися після важкого робочого тижня.

Завдяки тонким рамкам навколо екрану та легким матеріалам корпусу пристрій залишається компактним і портативним. Попри 15,6-дюймовий дисплей ноутбук важить лише 1,8 кг. Час автономної роботи ThinkPad T15 до 10,8 годин дозволяє не відволікатися від важливих завдань на пошуки зарядного пристрою та розетки.

Екосистема ThinkPad

Для серії ThinkPad доступний широкий список додаткових аксесуарів, які покращують зручність використання на роботі чи вдома. Стильні монітори, док-станції для комфортної роботи в офісі, а також аксесуари (миші, клавіатури, жорсткі диски і багато іншого) — великий вибір для всіх, хто надає перевагу довговічним і продуктивним рішенням.

На всі моделі надається глобальна гарантія, що розповсюджується на 160 країн світу. В Україні ноутбуки ThinkPad супроводжуються гарантійним обслуговуванням із максимальним терміном ремонту протягом п’яти робочих днів.

Ноутбуки ThinkPad T14, T14s та T15 доступні в Україні в чорному кольорі за цінами від 28 560 грн, 33 068 грн та 36 736 грн відповідно.

Технічні характеристики Lenovo ThinkPad T14:

  • Процесор: Intel Core i7-10510U або AMD Ryzen 7 PRO 4750U (у максимальній конфігурації)
  • Операційна система: Windows 10 Pro
  • Дисплей: WVA, сенсорний (опціонально), 14 дюймів, 500 ніт, UHD (3840×2160), з підтримкою HDR 400, Dolby Vision™, антиблікове покриття (у максимальній конфігурації)
  • Графіка: Intel UHD Graphics або AMD Radeon Graphics
  • Оперативна пам’ять: до 16 ГБ 3200 МГц DDR4
  • Накопичувач: до 1 ТБ SSD PCIe
  • Аудіосистема: Dolby Audio, два динаміки потужністю по 2 Вт
  • Порти: 2 x USB-3.2 Gen 1 (у т. ч. один Always On), USB 3.2 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), USB 3.1 Type-C Gen 2/ Thunderbolt 3 (з функцією зарядки та DisplayPort), HDMI 1.4b, Ethernet (RJ-45), зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), microSD картрідер
  • Шторка конфіденційності ThinkShutter
  • Батарея: 50 Вт/год, з технологією Rapid Charge
  • Мережі: Wi-Fi 2×2 802.11ax + Bluetooth 5.0, WWAN (опціонально)
  • Габарити: 329 × 227 × 17,9 мм
  • Вага: від 1,55 кг
  • Колір: чорний (Black)

Технічні характеристики Lenovo ThinkPad T14s:

  • Процесор: Intel Core i7-10510U або AMD Ryzen 7 PRO 4750U (у максимальній конфігурації)
  • Операційна система: Windows 10 Pro
  • Дисплей: WVA, 14 дюймів, 500 ніт, UHD (3840×2160), з підтримкою HDR 400, Dolby Vision™, антиблікове покриття (у максимальній конфігурації)
  • Графіка: Intel UHD Graphics або AMD Radeon Graphics
  • Оперативна пам’ять: до 16 ГБ 3200 МГц DDR4
  • Накопичувач: до 1 ТБ SSD PCIe
  • Аудіосистема: Dolby Audio, два динаміки потужністю по 2 Вт
  • Порти: 2 x USB-3.2 Gen 1 (у т. ч. один Always On), USB 3.2 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), USB 3.1 Type-C Gen 2/ Thunderbolt 3 (з функцією зарядки та DisplayPort), HDMI 1.4b, Ethernet, зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), microSD картрідер
  • Шторка конфіденційності ThinkShutter
  • Батарея: 57 Вт/год, з технологією Rapid Charge
  • Мережі: Wi-Fi 2×2 802.11ax + Bluetooth 5.0, WWAN (опціонально)
  • Габарити: 329 × 226,15 × 16,7 мм
  • Вага: від 1,35 кг
  • Колір: чорний (Black)

Технічні характеристики Lenovo ThinkPad T15:

  • Процесор: Intel Core i7-10610U (у максимальній конфігурації)
  • Операційна система: Windows 10 Pro
  • Дисплей: WVA, сенсорний (опціонально), 15,6 дюймів, 500 ніт, UHD (3840×2160), з підтримкою HDR 400, Dolby Vision™, антиблікове покриття (у максимальній конфігурації)
  • Графіка: NVIDIA GeForce MX330 (опціонально)
  • Оперативна пам’ять: до 16 ГБ 3200 МГц DDR4
  • Накопичувач: до 1 ТБ SSD PCIe
  • Аудіосистема: Dolby Audio, два динаміки потужністю по 2 Вт
  • Порти: 2 x USB-3.2 Gen 1 (у т. ч. один Always On), USB 3.2 Type-C Gen 1 (з функцією зарядки та DisplayPort), USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3 (з функцією зарядки та DisplayPort), HDMI 1.4b, Ethernet (RJ-45), зчитувач nano-SIM (для моделей WWAN), combo jack 3.5mm (audio/microphone), microSD картрідер
  • Шторка конфіденційності ThinkShutter
  • Батарея: 57 Вт/год, з технологією Rapid Charge
  • Мережі: Wi-Fi 2×2 802.11ax + Bluetooth 5.0, WWAN (опціонально)
  • Габарити: 365,8 × 248 × 19,1 мм
  • Вага: від 1,8 кг
  • Колір: чорний (Black)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.