Колишній керівник Apple заявив, що iPhone 2030 року буде в 1 мільярд разів швидший першого iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Джона Скаллі (John Sculley), колишнього генерального директора компанії Apple, iPhone 2030 року виявиться в мільярд разів швидший, ніж перший iPhone, який Стів Джобс (Steve Jobs) представив в 2007 році.

«В найближчі десять років iPhone нікуди не дінеться. Крім того, якщо подивитися на швидкість розвитку технологій і постійне зростання продуктивності пристроїв, то можна зробити висновок, що iPhone 2030 року виявиться в мільярд разів могутніший першого iPhone ».

Крім того, Скаллі впевнений, що капіталізація Apple продовжить рости далі. Вже в цьому році вона перевищить 2 трлн доларів, а до 2025 року досягне неймовірних 2,5 трлн доларів.

«Apple продовжить активно розвивати свої сервіси. В 2025 році щорічний прибуток від них складе близько 50 млрд доларів ».

Джон Скаллі керував Apple з 1983 по 1993 рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В найближчому майбутньому Apple планує запустити універсальну підписку на всі свої сервіси разом під назвою Apple One. Купертіновці також планують налагодити власне виробництво процесорів для Mac. Восени цього року відбудеться випуск смартфонів з лінійки iPhone 12, смарт-годинників нового покоління Apple Watch, наступного iPad і інших пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.