Названий спосіб зменшити шкоду від Wi-Fi в домашніх умовах

Як мінімум слід перемістити роутер подалі від спального місця

Багато людей схильні вважати, що Wi-Fi-роутер здатний чинити негативний вплив на організм. Для тих, хто побоюється даного впливу директором інституту інформаційних технологій університету “Синергия” Станіславом Косаревим був названий спосіб зменшити шкоду від Wi-Fi в домашніх умовах.

Варто відзначити , що незважаючи на те, що Wi-Fi-роутер, так само як і будь-який інший електричний пристрій, дійсно проектує електромагнітне випромінювання, немає підстав стверджувати про його негативний вплив. “Випромінювання йде від будь-якого електричного пристрою, яким ми користуємося. Ми ж не боїмося хвиль, що виходять від електричного чайника “, – зазначив фахівець.

Також вченими було проведено безліч досліджень, в яких перевірялася шкода, що наноситься безпосередньо Wi-Fi-хвилями. Відзначимо, що на сьогоднішній день жодна організація не заявляла про доведення згубного впливу на здоров’я. Однак, за словами експерта, якщо людина все ж переконана в тому, що випромінювання від роутера шкодить організму – слід перемістити пристрій подалі від спального місця. Крім того, в нічний час доби можна і зовсім відключити роутер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.