Нові AirPods 3 стануть безпечнішими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступні моделі TWS-навушників Apple, включаючи AirPods 3 і AirPods Pro Lite, навчаться автоматично припиняти відтворення і знижувати гучність музики, якщо виявлять потенційну загрозу навколо користувача.


В останньому патенті Apple описані бездротові навушники, які здатні підлаштовувати звук, грунтуючись на активності і місцезнаходженні користувача, включаючи «налаштування гучності, припинення або запобігання відтворення і забезпечення зворотного зв’язку, вказані напрямки, підтримку, поради з безпеки і так далі».

Використовуючи дані одночасно від смартфона і годинника, а також позиціонування самих навушників. В документі також вказано, що користувач буде залишатися в безпеці, наприклад, у перевантажених дорогах: аксесуар зрозуміє, якщо він знаходиться на узбіччі або дорозі. Музика стане тихіше відтворюватись в одному з наушніклв, щоб користувач міг почути автомобіль, що наближається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також навушники будуть використовувати дані акселерометра. Так велосипедисту, розігнавшись до великої швидкості, швидше за все, відключать музику, щоб знизити ймовірність аварії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.