Xiaomi представила прозорий OLED-телевізор Mi TV LUX

Слідом за смартфонами Mi10 Ultra і Redmi K30 Pro компанія Xiaomi анонсувала набагато більш несподівану новинку. Нею став телевізор преміум-класу Mi TV LUX Transparent Edition – і повністю відповідаючи своїй назві, він отримав унікальний екран, що робить його практично непомітним при виключенні.

Головна особливість новинки – 120-герцовий OLED-дисплей товщиною 5,7 мм, який стає повністю прозорим у разі вимкнення телевізора. При цьому під час роботи екрану зображення виглядає так само, як і на звичайних матрицях, нічим не видаючи головний козир приладу.

«Mi TV LUX Transparent Edition – перший в світі серійний прозорий телевізор. Зробити неможливе можливим – це вже круто. Компанія Xiaomi завжди прагнула створити найкрутіший продукт і хотіла стати найкрутішою компанією в серцях користувачів », – відзначили представники вендора під час презентації.

«Серцем» нового ТВ став продуктивний процесор MediaTek 9650, а для поліпшення якості звуку новинка отримала підтримку технології Dolby Atmos. Інших технічних характеристик моделі компанія поки не повідомила, але вже відома ціна незвичайного ТВ – вона становить $ 7197 в перерахунку з китайської валюти. Дата початку продажів Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition буде оголошена пізніше.

В ході заходу асортимент бренду також поповнила бездротова горизонтальна зарядка потужністю 20 Вт з функцією одночасної «дозаправки» двох гаджетів за $ 71, і вертикальна док-станція за $ 29 з котушкою на 55 Вт, сумісна з пристроями різних виробників, включаючи Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.