Дешева версія консолі Xbox наступного покоління стане серйозним конкурентом для Sony PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі вже досить давно з’являлася інформація про те, що компанія Microsoft готує більш доступну версію своєї консолі Xbox Series X, анонсовану на початку цього року. На даний момент компанія представила тільки її, але в мережі вже є підтвердження існування молодшої версії.

Якщо старша версія має кодову модельну назву Anaconda, то молодша фігурує під ім’ям Lockhart, і повинна бути дешевшою, ніж старша версія. Очікується, що вона отримає назву Series S (за аналогією з минулим поколінням, де був Xbox One X і Xbox One S). З чуток, дану консоль повинні представити вже до кінця поточного місяця.

На даний момент є безліч підтверджень існування вищезгаданої консолі, в тому числі і фотографії коробки від геймпада даної консолі. Контролер від Xbox Series S, який виконаний в білому забарвленні, помітили ще місяцем раніше, але зараз завдяки її упаковці ми дізналися, якими платформами він буде підтримуватися. Крім очікуваних мобільних платформ і Windows 10, він буде також підтримувати Xbox One, Series X і Series S, що і підтверджує існування даної доступною консолі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Забарвлення, в якій виконаний даний контролер, називається “Robot White”. Згідно інсайдерської інформації, наявної на даний момент, більш докладні відомості про дану консолі повинні з’явиться в наступні три тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.