Зображення нового контролера Xbox Series X підтвердило наявність здешевленої версії консолі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже багато місяців по мережі ходять суперечки про те, чи існує більш дешева консоль нового покоління Xbox Series S або ж нам доведеться задовольнятися лише флагманським Xbox Series X. Судячи з усього, подібним суперечкам зовсім скоро прийде кінець – зображення нового контролера підтвердило наявність здешевленої версії консолі.

Нагадаємо, що в мережі з’являлася інформація про те, що “старша” версія нового продукту Microsoft проходить під кодовою назвою Anaconda, в той час як більш доступний девайс позначений як Lockhart. Він повинен буде продаватися за нижчою ціною, при цьому вміти запускати всі ті ж ігри, що будуть виходити і для Xbox Series X. І якщо вірити даним інсайдерів, то анонс Xbox Series S має відбутися вже до кінця поточного місяця.

І ось, в мережі з’явилися зображення нового контролера Xbox для консолі наступного покоління. У числі підтримуваних пристроїв, крім уже звичних Xbox One, Windows 10 і Android з iOS, вказані дві нові консолі компанії – Xbox Series X і (!) Xbox Series S. Таким чином, у нас на руках є практично офіційне підтвердження того, що в Microsoft одночасно працюють відразу над двома новими консолями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.