Останній шанс безкоштовно отримати Xiaomi Mi Band 5

Інтерес людей по всьому світу до переносної електроніки стрімко зростає, а відбувається все це з тієї простої причини, що все більше людей знаходять її корисною для вирішення тих чи інших своїх завдань. Кращим на ринку за сукупністю якостей спортивним браслетом є Xiaomi Mi Band 5, а його продажі почалися зовсім недавно – у другій половині червня. Зараз наша редакція запустила конкурс на цей бажаний багатьма ґаджет, в кінці статті ви знайдете умови конкурсу, а зараз нагадаємо, чим ж він підкорив своїх шанувальників.

Даний фітнес-трекер не просто так вважається кращим на ринку, так як він здатний похвалитися масою різних особливостей, які роблять його вкрай привабливим настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільки можливо. Цей електронний пристрій оснащено 1,1-дюймовим OLED-екраном сенсорного типу, а похвалитися він може роздільною здатністю 294 х 126 пікселів, причому дисплей є кольоровим.

Компанія-виробник встановила в Xiaomi Mi Band 5 акумуляторну батарею ємністю 100 мАг, тому на одному заряді батареї йому під силу працювати до двох тижнів. Корпус трекера виконаний з надміцного полікарбонату, причому заявляється навіть можливість занурення під воду на глибину до 50 метрів.

Така особливість робить цей фітнес-трекер вкрай привабливим для тих, хто часто плаває в басейні, адже за рахунок наявного надійного водозахисту браслет можна буде брати з собою на кожне тренування. За підключення до мобільних пристроїв відповідає модуль Bluetooth 5.0 LE з радіусом роботи в 50 метрів. Використовувати даний трекер можна в парі зі смартфонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS.

Щоб підключити трекер до телефону досить встановити на останній свіжу версію програми Mi Fit, а доступна вона всім бажаючим для безкоштовного завантаження з магазинів Google Play і App Store. За рахунок широких функціональних можливостей і достатку різних датчиків, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 здатний здійснювати моніторинг фізичної активності, відстежувати якість сну, використовувати «розумний» будильник для більш легкого пробудження вранці, дистанційно керувати затвором камери, включити секундомір, а також здійснювати безліч інших дій, аж до можливості оплати покупок в магазинах і різного роду послуг в закладах. Зараз так і зовсім отримати даний наручний ґаджет можна абсолютно безкоштовно.

Це стало можливим завдяки тимчасовій акції, яку проводить мережеве видання iTechua.com. Для того, щоб отримати цей новітній вкрай просунутий трекер без будь-якої плати, треба: підписатися і лайкнути нашу сторінку в соціальній мережі Facebook. Після цього репостніть акційний пост собі на сторінку і прокоментуйте його, а також підпишіться на джерело в сервісі Google News.

Стати учасниками цієї суперпропозиції можуть жителі будь-яких країн світу, і при цьому платити за доставку не доведеться, тому що вона за наш рахунок. Підсумки даної акції будуть підведені 10 серпня 2020 року, а опубліковані вони будуть в офіційній спільноті в соцмережі «Фейсбук». Всім удачі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я