Користувачі закотили Google скандал через новий інтерфейсу YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оновила додаток відеосервіс YouTube для iPad і це вилилося в справжній скандал. Користувачам не сподобалася нова організація інтерфейсу і вони почали активно скаржитися в соціальних мережах.

Ось, наприклад, відгук техноблогера Paul J: «О, YouTube, що ви зробили з додатком iPad. Це гірше, ніж пластиковий задник у смартфона за $ 999 ». Так, він теж залишився незадоволений рішенням Samsung щодо Galaxy Note 20 . 

Повертаючись до YouTube для iPad, тепер в стрічці рекомендованих роликів картки стали гігантськими і розтягнуті на весь екран за замовчуванням. В результаті, стрічка складається з величезних статичних картинок, які незручно переглядати. Такий формат зручний для смартфонів, але не для планшетів, на що користувачі і скаржаться. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда підтримки YouTube в соціальній мережі Twitter швидко визнала проблему з інтерфейсом і повідомила, що вже працює над виправленням. Незабаром після цього було повідомлено, що проблема виправлена. Постраждалим користувачам рекомендується закрити програму і відкрити його заново, щоб мініатюри роликів повернулися до нормального розміру. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.