Xiaomi представила бюджетний електровелосипед Qicycle National Standard

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi поповнила асортимент фірмових велосипедів з електричним приводом. Новинка ввійшла в модельний ряд Qicycle – на відміну від першої версії за $ 3000, велосипед під назвою Electric Power-Assisted Bicycle National Standard, відповідний національному стандарту Китаю для електротранспорту, він надійшов у продаж за більш доступнішою ціною.

Новий QiCycle отримав три режими їзди: економічний, використовує всього 25% потужності двигуна, збалансований з «далекобійністю» до 40 кілометрів і просунутий, в якому задіюється 75% електричної потужності. Максимальна швидкість велосипеда становить 25 км / год.

Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle National Standard оснащений яскравими світлодіодними передніми фарами і габаритними вогнями. Він підтримує мобільний додаток MIJIA, що дозволяє переглядати дані про використання транспорту в режимі реального часу для відстеження прогресу тренувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий велосипед з габаритами 1530 x 205 x 1040 мм важить 18 кг. На рамі пристрою є кілька отворів для кріплення кошиків та інших пристосувань для перевезення багажу. Максимальна вантажопідйомність моделі – 100 кілограмів.

Qicycle Electric Power-Assisted Bicycle National Standard в чорній забарвленні надійшов у продаж в Китаї за ціною $ 401.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.