Redmi Note 8 Pro від Xiaomi вперше подешевшав після анонсу

Redmi Note 8 Pro від Xiaomi зараз можна купити за низькою ціною
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До числа найпопулярніших смартфонів цього літа входить модель Redmi Note 8 Pro від Xiaomi. Вона вийшла в 2019 році, продовжуючи завойовувати все більшу кількість шанувальників. На старті продажів її рекомендована ціна в Україні склала 6 999 гривень. Незважаючи на це, вже тоді телефон користувався високою популярністю.

Redmi Note 8 Pro від Xiaomi зараз можна купити за низькою ціною

Прямо зараз найбюджетнішу модель – 6/64 Гб можна купити на вітчизняному ринку за 5 555 гривень, однак, якщо придивитися до пропозицій на Aliexpress, то можна побачити, що фінальна знижка виявиться ще більшою.

Отже, мінімальна ціна в офіційному китайському магазині на Aliexpress стартує з 4 725 гривень, якщо відняти ще знижку по купонах, то виявиться, що в порівнянні з початковою вартістю новенький Redmi Note 8 Pro можна взяти на 3-4 тисячі гривень дешевше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 8 Pro від Xiaomi зараз можна купити за низькою ціною

Давайте розглянемо сильні сторони даного апарату трохи нижче за списком:

  • Корпус виконаний зі скла і металу. Ніякого пластику.
  • Великий яскравий екран розміром 6.53 дюйма роздільною здатністю 1080р.
  • Просунута 64-Мп камера, яка дозволяє робити дуже якісні знімки не тільки вдень, але і в нічний час. Також є три додаткових камери і фронтальна на 20 Мп.
  • Потужний процесор MediaTek Helio G90T, який може зрівнятися з флагманами 2019 року по продуктивності, що дозволяє запускати навіть найвимогливіші ігри на максимальних налаштуваннях графіки.
  • Акумулятор на 4500 мАг з функцією швидкої зарядки.

Це далеко не весь перелік, оскільки апарат отримав всі найсучасніші бездротові інтерфейси і підтримує інтернет 4-го покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.