Названо 10 кращих телевізорів 2020 року з оптимальним поєднанням ціни і якості

Експерти склали рейтинг 10 кращих телевізорів 2020 року з найбільш популярним розміром екрану, які відрізняються оптимальним поєднанням ціна / якість. Список створювали, враховуючи відгуки, а також думок співробітників CNET, What Hi-Fi, Tech Radar.

Очолює рейтинг бюджетна модель Xiaomi Mi TV 4S 43 T2. Цей телевізор відтворює контент з роздільною здатністю 4K. Перевагами пристрої називають швидкість роботи і високу якість звуку і зображення. Телевізор функціонує на базі ОС Android, що допускає використання майже будь-який додаток. У комплекті поставляється пульт, на якому лише 12 кнопок. Простота дозволяє з легкістю освоїти управління пристроєм навіть дитині. Є можливість застосовувати контролер Mi Game для відтворення ігор з PlayMarket. До недоліків Xiaomi Mi TV 4S 43 T2 відносять відсутність кнопок на корпусі і ненадійні ніжки. Тому його краще відразу після покупки вішати на стіну. Xiaomi Mi TV 4S 43 T2 отримав екран розміром 42,5 дюйма з частотою оновлення 60 Гц. Потужність звуку становить 16 Вт. Є HDMI, USB, Bluetooth, Ethernet.

Другим йде Irbis 32S01HD203B – бюджетна модель з підтримкою DVB-T2 та екраном розміром 32 дюйма з частотою оновлення 50 Гц. Потужність звуку така ж, як і у лідера рейтингу. Є два HDMI і USB. Плюсами вважаються оптимальне поєднання вартості та якості. Мінусами – проблеми з вкручування гвинтів в ніжки.

Третій рядок дістався SUPRA STV-LC40LT0075F. Цей телевізор виділяється хорошими кутами огляду, чіткістю зображення, яскравістю картинки, кольору. Технологія AVL пом’якшить «звукову атаку» при зміні гучності або перемиканні з одного каналу на інший. Пристрій одержав екран розміром 40 дюймів з частотою оновлення 60 Гц. Перевагами є зручний пульт управління, захист від дітей, наявність таймера, стереозвук, три порти HDMI. До недоліків відносять відсутність Smart TV, Wi-Fi і Bluetooth.

На четвертому місці опинився Samsung UE50NU7002U. Це телевізор з екраном розміром 50 дюймів з частотою оновлення 100 Гц. Є Smart TV, Wi-Fi, DVB-T2, USB, HDMI, Ethernet, Miracast. Потужність звуку становить 20 Вт. Телевізор забезпечує картинку відмінної якості. Виробник запропонував таймер, датчик освітленості, роботу з Розумний будинок Яндекс. Недоліками є незручний пульт, відсутність Bluetooth, AVI, DTC.

П’яте місце дісталося Panasonic TX-65GXR900. Це телевізор з екраном розміром 65 дюймів, Smart TV, Wi-Fi. Він підтримує Dolby Vision і HDR10 +.

Шостим йде LG 55UM7300 з екраном розміром 55 дюймів з частотою оновлення 50 Гц. Потужність звуку дорівнює 20 Вт, є підтримка DVB-T2 і пульт з голосовим управлінням.

На сьомій позиції розмістився Sony KDL -43WG665 з екраном діагоналлю 42,8 дюйма з частотою оновлення 50 Гц. Потужність звуку становить 10 Вт, є HDMI, USB, Ethernet. Недоліком називають звук, перевагами зручність настройки і реалістичне зображення.

На восьмому місці розташувався Philips 70PUS6774 з екраном діагоналлю 70 дюймів з частотою оновлення 50 Гц, Smart TV та іншими можливостями. Мінусом моделі є ціна.

Дев’яте місце присудили Blackton 240B з екраном розміром 24 дюйма з частотою оновлення 50 Гц. Він отримав стереозвук потужністю 6Вт, автоматичне вирівнювання гучності, таймер сну, захист від дітей.

На десятій позиції опинився LG OLED 48CXR. Цей телевізор оснащений екраном розміром 48 дюймів з частотою оновлення 100 Гц. Він отримав мультібрендінговий пульт і управління за допомогою голосових команд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.