Надшвидкі зарядки OPPO і iQOO показали в дії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Китаї стартувала виставка China Digital Entertainment Expo & Conference (ChinaJoy), де крім розробників відеоігор свої новинки представили IT-компанії. Наприклад, OPPO і бренд iQOO показали в дії смартфони з підтримкою швидкої зарядки потужністю 125 і 120 Вт відповідно.

OPPO заявляє, що її технологія  Super Flash Charge дозволяє зарядити смартфон від адаптера потужністю 125 Вт на 41% всього за 5 хвилин і на 100% – за 20 хвилин. У представленому відео повний процес зарядки не показаний, але за 58 секунд прототип зарядився з майже 54% до 59% – тобто близько 5% за 1 хвилину. Пояснюється це тим, що з наближенням до 100% швидкість поступово сповільнюється, щоб знизити навантаження на акумулятор.

Друге відео демонструє прототип невідомого смартфона iQOO з підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт. Повідомляється, що в даному випадку повна зарядка до 100% займає всього 15 хвилин. Судячи по годинах біля смартфона, за 4 хвилини 18 секунд він набрав 41%. Протягом ролика тривалістю 1 хвилина 5 секунд апарат зарядився з 41% до 50%, що трохи швидше, ніж у випадку з OPPO.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що вже в серпні буде представлений iQOO 3 Pro на базі флагманського процесора Snapdragon 865+ з підтримкою 120-ватної швидкої зарядки.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.