Анонс Redmi Watch відбудеться 14 серпня: що відомо про таємничий смарт-годинник?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 8 по 18 серпня китайський ритейлер проведе конференцію Jingdong 818. Сьогодні в соціальній мережі Weibo з’явився promo-плакат, який свідчить, що 14 серпня відбудеться презентація нових товарів компанії Redmi. Інсайдери прогнозують, що китайський бренд анонсує бюджетний смарт-годинник, а також Ultra-версію флагманського смартфона Redmi K30.

В базі даних TENAA вже опубліковані технічні характеристики та перші фотографії Redmi K30 Ultra. Нажаль, деталі презентації Redmi Watch залишаються загадкою. Інсайдери прогнозують, що новинка буде нагадувати Lite-версію смарт-годинника Xiaomi Mi Watch, який дебютував ще в листопаді 2019 року. Однак не слід виключати той факт, що розробники підготують принципово нову концепцію дизайну або суттєво розширять спектр функціональних можливостей.

Виробник презентує Redmi Watch в Китаї, але смарт-годинник також буде продаватися в Індії. Стосовно ймовірності появи європейської версії ще залишаються певні питання. Раніше відомості про цю новинку були помічені в звітах BIS – це індійський технологічний регулятор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.