Sony випустить PlayStation 5 Pro з безмежними можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська корпорація Sony постаралася зробити все можливе заради того, щоб її нова ігрова приставка виявилася якомога потужнішою. Її загальна сумарна продуктивно виявиться на рівні 17 терафлопс, і така точно стане в нагоді. 

Справа в тому, що разом з PlayStation 5 Pro в продаж надійде шолом віртуальної реальності PS VR другого покоління, який буде оснащений двома Екер з роздільною здатністю 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду. Кожен з цих пунктів меню призначений для кожного з очей, завдяки чому геймери зможуть зануритися в ігровий процес цілком і повністю. Разом з шоломом віртуальної реальності в продаж надійдуть багато інших найменування, в тому числі контролери та додаткові аксесуари.

Навіть не дивлячись на всі ці переваги, є у PlayStation 5 Pro і один дуже великий недолік. Справа в тому, що дана ігрова приставка буде дуже дорогою, а обійдеться її покупка всім бажаючим в $ 1000 (27 000 гривень). Це, що очевидно, дуже великі гроші. Як запевняє відомий японський журналіст Сендз Нісікава, нова консоль надійде на полиці магазинів вже в кінці 2021 року, а купити її стане можливим по всій земній кулі. Новинка отримає привабливий зовнішній вигляд, ще більші розміри, ніж звичайна PS5, а також ряд інших особливостей, всі з яких сумарно повинні будуть зробити її максимально привабливою настільки, наскільки це тільки так і зовсім взагалі тільки можливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.