Новий розумний браслет Huawei показали у всіх варіантах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробничий гігант Huawei в даний час працює над новим фітнес-браслетом Huawei Talkband B6, нові зображення якого з’явилися в китайській соціальній мережі Weibo.

Користувачам запропонують версії з браслетами з нержавіючої сталі, бежевої шкіри, а також варіанти з червоним і чорним силіконовим ремінцями. До цього моменту ми не бачили версію з металевим ремінцем.

Особливістю пристрою є те, що браслет може виступати як в ролі розумного фітнес-браслета, так і в ролі гарнітури. Huawei TalkBand B6 отримає 1,53-дюймовий вигнутий AMOLED-дисплей. Браслет має підтримку вбудованого голосового помічника і професійного спортивного тренера Firstbeat. Є також цілодобове відстеження частоти серцевих скорочень, можливість виміру рівня насиченості крові киснем, відстеження сну, повідомлення додатків і багато іншого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TalkBand B6 оснащений тим же чіпом Kirin A1, який Huawei використала в своїх нових розумних годинниках, є підтримка Bluetooth 5.2 з радіусом дії до 150 м. Швидка зарядка по USB-C дозволяє зарядити пристрій для 4 годин розмов всього за кілька хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.