В мережі показали білий і чорний кабель для iPhone 12 в тканинній оплітці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата офіційної презентації смартфонів iPhone 12-ої серії ще не визначена, але мережеві джерела продовжують публікувати все більше подробиць про майбутні новинки від компанії Apple. Наприклад, не так давно в мережі з’явилися нові фотографії майбутніх кабелів для цих смартфонів, які, як виявилося, можуть бути виконані в білому або чорному кольорі, а також матимуть практичну тканинну оплітку.

Джерела опублікували кілька фотографій нових кабелів з роз’ємами Lightning і USB Type-C, які і стануть стандартними в новій лінійці смартфонів з Купертіно. І якщо раніше фанатам бренду вже показували білий кабель з тканинній оплітці, то в цей раз його показали разом з чорним варіантом. Повідомляється, що обидва кабелі пройшли сертифікацію Apple і отримали знак «Made for iPhone». Довжина чорного кабелю становить 105 сантиметрів при товщині 3,04 міліметра, що трохи більше, ніж у кабелю актуальної моделі iPhone 11.

Ці ж фотографії, до слова, підтверджують той факт, що між білим і чорним кабелями є відмінність. Наприклад, на білій версії відсутня гумова ущільнювальна трубка разом з’єднання проводу з роз’ємом. Деякі експерти також стверджують, що кабель стане єдиним аксесуаром, який покупці iPhone 12 отримають в комплекті з пристроєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.