Microsoft відмовилася від ексклюзивних ігор для нового покоління консолі Xbox

Чекаємо появи нових тайтлів на Xbox One і, швидше за все, на ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з головних причин, по якій користувачі роблять вибір на користь PlayStation 4 при покупці нової консолі – це її ексклюзиви. Принаймі, Microsoft вирішила друге покоління поспіль робити ставку на інші речі, адже, як стало відомо, компанія знову відмовилася від ексклюзивних ігор для нового покоління консолі Xbox – Xbox Series X.

Найцікавіше, що це навіть не чутки – відповідну заяву зробив глава підрозділу Xbox Філ Спенсер. Так, згідно з його словами , навіть ігри, створені внутрішніми студіями Microsoft, все одно не будуть ексклюзивними для нової консолі і будуть виходити в тому числі і на “старенькій” Xbox One.

“Вас не змусять переходити на наступне покоління. Ми хочемо, щоб кожен геймер Xbox міг грати в усі нові ігри від Xbox Game Studios. Саме тому всі ігри від Xbox Game Studios, які ми випустимо в протягом наступних кількох років, наприклад Halo Infinite, будуть доступні на Xbox Series X і Xbox One. Ми не змушуємо вас переходити на Xbox Series X, щоб випробувати нові ігри “ , – заявив Спенсер.

Нагадаємо, що реліз нової консолі Microsoft очікується вже в кінці 2020 року, в період різдвяних свят. Ціна новинки, на жаль, все ще залишається невідомою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.