33% за 3 хвилини: Realme представила свою 125-ватну зарядку UltraDART

Realme починала як дочірня компанія OPPO і досі використовує науково-дослідні і дослідно-конструкторські центри OPPO і OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У середу, 15 липня, компанія OPPO представила технологію швидкої зарядки на 125 Вт, яка дозволяє зарядити смартфон з батареєю на 4 000 мАг всього за 20 хвилин. А на наступний день свою 125-ватну зарядку показала інша китайська компанія. Мова йде від Realme.

Сьогодні, 16 липня, Realme представила власну технологію швидкої зарядки потужністю 125 Вт. Вона отримала назву UltraDART. Теоретично, нова технологія зможе зарядити акумулятор місткістю 4 000 мАг від 0% від 33% за три хвилини. Для цього акумулятор пропонується розбити на два осередки по 2 000 мАг кожна. За допомогою цієї системи можна буде заряджати не тільки смартфони, але і інші пристрої. Крім того, UltraDART назад сумісна з іншими стандартами швидкої зарядки, такими як VOOC, Dart, Warp, SuperVOOC, SuperVOOC 2.0 і SuperDart.

Щоб уникнути перегріву пристрою під час процесу зарядки, Realme буде встановлювати 14 температурних датчиків для акумулятора і додаткову систему охолодження для смартфона. Завдяки цьому середня температура в процесі зарядки потужністю 125 Вт не перевищуватиме 40 градусів за Цельсієм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли на ринку з’явиться перший смартфон Realme з швидкою зарядкою на 128 Вт, компанія не уточнює. Але, швидше за все, він вийде до кінця цього року.

Також Realme планує випустити ультратонкі зарядні пристрої SuperDart, які будуть підтримувати швидку зарядку потужністю 50 і 65 Вт. За словами виробника, вони замінять громіздкі адаптери, які користувачі зазвичай змушені носити з собою для підзарядки своїх смартфонів. Коли і за якою ціною вони з’являться в продажу, не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.