Приставку Xiaomi Mi TV Stick показали в роботі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після витоку характеристик і дизайну мініатюрної Android-приставки Xiaomi Mi TV Stick новинка ще до початку продажів потрапила в руки мережевих інформаторів. У мережі вже з’явилася невелика фотосесія, яка демонструє не тільки комплект поставки і дизайн пристрою, але і особливості його прошивки.

На опублікованих знімках представлена ​​базова версія ТВ-приставки з вихідною роздільною здатністю 1080p і 8 ГБ вбудованої пам’яті (користувачеві доступні 5,1 ГБ). Відповідно до опублікованого фотозвіту, в коробці покупець знайде саму приставку, кабель живлення і пульт дистанційного керування. Останній, як і повідомлялося раніше, отримав невеликі відмінності від версії для приставки Mi Box: на його робочій поверхні з’явилася нова кнопка для запуску Amazon Prime Video і видозмінена для Google Assistant.

Інші знімки показують меню налаштувань новинки. Вони підтверджують деякі вже відомі характеристики Mi TV Stick. Так, пристрій буде працювати під управлінням Android TV 9 з попередньо встановленими клієнтами потокових сервісів. Список відеорежимів базової моделі включає 1080p @ 60 fps, 1080p @ 24 fps, 720p @ 60 fps і 480p @ 60 fps. Інсайдери також підтвердили підтримку HDMI CEC. Невеликою відмінністю прошивки Xiaomi від стандартного інтерфейсу Android TV став рядок рекомендацій в нижній частині домашнього екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi TV Stick вже неодноразово з’являлася на сайтах інтернет-магазинів, включаючи офіційний Mi Store, але дата початку продажів новинки як і раніше не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.