Samsung анонсує бездротові навушники дуже незвичної форми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всесвітньо відомий інсайдер Evan Blass опублікував декілька якісних зображень нових бездротових навушників Samsung Galaxy Buds Live. Він підтвердив, що це офіційні фото. Варто відзначити, що навушники дійсно схожі на концепти, які раніше публікували інші інсайдери. Презентація новинки має відбутися вже 5 серпня.

Нової інформації стосовно технічних характеристик Evan Blass не надає. Достеменно відомо, що новинка з’явиться у продажі в трьох кольорах: білому, чорному та золотому.  Останній стане фірмовим відтінком компанії Samsung. В аналогічному кольорі з’явиться і довгоочікуваний смартфон Galaxy Note 20.

Користувачі вже прозвали нові навушники «бобами». Першочергова офіційна назва – Galaxy Bean. Однак згодом вона була змінена на Galaxy Buds Live. Причиною ребрендингу ще до офіційного анонсу стало бажання виробника підкреслити дуже незвичну форму навушників. Новинка має отримати захист від води, активну функцію подавлення шуму. Вони будуть відрізнятися від конкурентів довготривалою автономністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.