Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 рекордно подешевшав

Зараз фітнес-трекер коштує на рівні Mi Band 3

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 рекордно подешевшав
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi минулого місяця офіційно представила Mi Band 5, тому ціни на попередню модель почали падати. Його вже можна купити за 659 гривень замість 1299 гривень в офіційних рітейлерів.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 рекордно подешевшав

Минулорічний Mi Band 4 сильно відрізняється від попередніх моделей – він отримав збільшений і кольоровий OLED-дисплей, змінні циферблати і додаткові функції. При цьому він коштує так само дешево, як і третє покоління браслета Xiaomi.

А через рік після запуску його ціна впала ще сильніше – в Україні середня вартість Mi Band 4 знизилася до 659 гривень, а мінімальна ціна впала нижче 639 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В новому Mi Band 5 дисплей став ще більшим, але через це він став працювати на тиждень менше без підзарядки. Тому Mi Band 4 залишається відмінним варіантом для тих, хто хоче якомога рідше заряджати свій браслет – він працює 3-4 тижні від одного заряду.

Альтернативи:

Якщо потрібний повноцінний «розумний» годинник з додатками і додатковими функціями для занять спортом, то можна звернути увагу на новий годинник Honor MagicWatch 2. До нього можна безпосередньо підключити бездротові навушники і тренуватися або гуляти, залишивши смартфон будинку.

Годинники від Honor найбільше підходять для Android-смартфонів, власникам iPhone краще дивитися на Apple Watch – вони коштують дорожче, але пропонують більший набір функцій для тренувань.

Крім того, зверніть увагу на Amazfit Bip, Samsung Galaxy Watch і Honor Band 5i.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.