Рекламний ролик нових “розумних” годинників Samsung опублікували до офіційного анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, основною особливістю годинників буде плавна анімація інтерфейсу.

Перші розмови про те, що Samsung працює над новими “розумними” годинниками, почали ходити досить давно – мало не з початку 2020 року. І ось, досить-таки завчасно до офіційного анонса, в мережі опублікували рекламний ролик тих самих Samsung Galaxy Watch 3, про яких і йшла мова.

Джерелом свіжого витоку став один з родоначальників “інтернет-інсайдінга для мас” Еван Бласс. До слова, саме він є основним постачальником різних чуток щодо нових “розумних” годинників корейського ТехноГіганта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відеоролику можна бачити, якими красивими будуть анімації в нових Galaxy Watch 3. Як видно, Samsung не давала спокою те, як плавно виглядає iOS, в результаті чого було прийнято рішення зробити такими ж плавними і розумний гаджет компанії.

Нагадаємо, що судячи з останніх даних, представлять нові Galaxy Watch вже 22 липня, причому буде дві версії годинників – на 41 і 45 мм. Технологія, використовувана в дисплеї, очікується AMOLED, обсяг оперативної пам’яті 1 ГБ, а постійної – 8 ГБ. Більше подробиць варто чекати вже в момент анонса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.